FTC Waddinxveen

Voor FCT Waddinxveen hebben wij de nieuwe huisstijl mogen aanpakken. Van logo tot drukwerk, van kleding tot website noem het maar op! Dit zijn mooie opdrachten waar ik heel blij van kan worden en wat heb ik er een mooie klant bij!

Hier onder wat informatie vanuit de nieuwe website www.ftcwaddinxveen.nl ;

Welkom bij Fysiotherapeutisch Centrum Waddinxveen (FTC Waddinxveen), hier kunt u terecht, voor Fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie Dry Needling en revalidatie. Daarnaast kunt u ook in onze fysiofitness preventief aan uw klachten werken.

Onze ambitie is om iedereen de beste fysiotherapeutische zorg te bieden. Dat betekent: persoonlijke aandacht, inzicht en medezeggenschap in uw behandeltraject en efficiënte behandelingen onderbouwd met het beste wetenschappelijk bewijs.

Om optimale kwaliteit te bieden participeren wij in verschillende zorgnetwerken, doen wij wetenschappelijk onderzoek, zijn wij verbonden aan verschillende opleidingen voor fysiotherapie en manuele therapie en werken wij nauw samen met huisartsen, specialisten, wijk/buurtzorg en andere paramedische zorgverleners zoals diëtiste, ergotherapeut en mensendieck.