Kleinmakelaardij || Groots door klein te blijven!

Ik stap regelmatig tegelijk met Menno een warme en knusse woonkamer/kantoor binnen waar Ellen aan de telefoon zit en ondertussen de aanvragen, uitgeprint en verspreid over haar mega grote bureau keurig aan het ordenen is. Menno komt altijd tussen de taxaties en bezichtigingen even terug op het honk om Ellen up to date te houden en op  het door Ellen bijgehouden planningsbord te kijken. Een bord dat altijd vol staat mede door de  goede doorloop van klanten.

Mensen met oog voor mensen, zo voelt het als ik bij Kleinmakelaardij over de drempel stap. Makelaar Menno Klein volg ik op de voet. Ik sta hem al langere tijd bij om zijn creatieve ideeën vorm te geven. Erg leuk om samen te weken. Zo ook met Ellen die de spil op het kantoor is. Menno en Ellen vormen een  sterk koppel op de werkvloer en vullen elkaar goed aan. Samen Zorgen zij dat alles op rolletjes loopt, ieder doet waar hij of zij goed in is. Klanten merken dit in de manier waarop ze geholpen worden. Het uit zich vooral op Funda als je de reacties leest en je de cijfers ziet.
Ze zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Tegenwoordig heeft Ellen er 3 vrolijke mannen bij en bestaat het team uit vijf medewerkers.
Ik vind het heerlijk werken met een klant zoals Klein Makelaardij. Of het nu om een sportclubactie gaat of een kerstkaart, van fotografie tot advertenties, van posters tot brochure, van flyers tot borden langs de weg. Voor ons is niets te gek.

Kijk voor meer informatie op www.kleinmakelaardij.nl