Rollingsticks || uitgegroeid tot muziekfabriek

Muziekfabriek Rollingsticks is in Gouda opgericht door Patrick Wognum. Hij is gestart als drumschool en inmiddels uitgegroeid tot een muziekfabriek met diverse muzieklessen zoals drumles, toetsen, DJ, gitaar, percussie, zang, band coaching, je eigen muziek produceren en muzikale feesten.

Zij houden zich dagelijks op een professionele manier bezig met muzieklessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast organiseren zij optredens, concerten en evenementen. Bij Muziekfabriek Rollingsticks wordt les gegeven door enthousiaste, ervaren en betrokken docenten.

Ik mocht hun oude vrij voorzichtige huisstijl omtoveren tot meer aanwezige, vrolijke en  meer kindvriendelijke huisstijl. De uitdaging lag hem in de manier  waarop ik het voor elkaar moest  zien te krijgen om het grote aanbod in lessen op een duidelijke manier de jonge doelgroep in  één logo weer te geven. Het  was vrij snel raak volgens Patrick en we pakten gelijk door met de verschillende flyers, visitekaartjes, roll up banners, toneel- en buitenbanners, drumstokken, website en nog veel meer. Wat is het toch een feest om zo veel onderdelen samen te laten komen tot 1 stijl.

Kijk voor meer informatie op www.muziekfabriekrollingsticks.nl