Beaty BiMi || De aanpak van een perfecte huid begint hier

Het maken van logo tot complete huisstijl ging bijna vanzelf omdat Miranda precies weet te omschrijven waar ze naar op zoek is. Ook de fotografie op de open dag was een groot feest om te doen.

Deze zelfverzekerde vakvrouw weet wat ze doet. De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat uw beautywensen ook zijn, Miranda helpt graag om de mooiste versie van jezelf naar boven te halen. Maak kennis met Cenzaa, het enige cosmeticamerk dat Wellness en huidverbetering combineert!
Uw Cenzaa behandeling in de salon start met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken en proeven. Elke Cenzaa behandeling start met een heerlijke Geurreis. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Kies uw eigen geur in de Cenzaa producten, waardoor de behandeling geheel wordt afgestemd op uw mood en huidtype. Uw smaakkeuze tijdens het theeritueel laat u meevoeren op een smaakvolle droomreis en maakt uw behandeling tot een perfecte Wellness beleving.

Kijk voor meer informatie op: www.beautybimiranda.nl