I-HUB || Horizon, Altra, Educe en de Mate

Of het nu gaat om jeugdhulp, specialistische jeugdzorg, Jeugd ggz, speciaal onderwijs of hulp bij opvoeden en ondersteuning voor jongvolwassenen in de maatschappij, voor alle kinderen en hun ouders biedt iHUB een oplossing.
Wij werken voor de verschillende  labels (onderdelen) van iHUB die zich richten op ouder en kind en werken nauw met elkaar samen. Met altijd de levenslust van het kind als vertrekpunt.

Werken voor een klant zoals iHUB is heel dankbaar werk. Het voelt als een eer! Zij werken aan een gezamenlijk perspectief en aan ontwikkeling en gedragsverandering. Iedere dag zetten zij zich in voor jongeren en hun ouders. Ze kijken wat er nodig is om een duurzame thuissituatie voor iedereen te creëren.

Sannidee werkt nauw samen met de strategisch communicatie adviseur die boven aan deze grote organisatie staat. Ik ontwerp en lever jaar na jaar al het drukwerk in hun huisstijl zoals beursmateriaal, posters, deco-frames, nieuwsbrieven, brochures, (corona)stickers, lesmateriaal, kalenders, flyers, infokaarten,  jaarverslagen, noem het maar op. De laatste tijd maken we het plaatje compleet met de raam- en bordbeletteringen op de verschillende schoollocaties.

Kijk voor meer informatie op: www.altrahorizononderwijs.nl